Δικάστηκε για απάτη σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, επιχειρηματίας κάτοικος Φθιώτιδας, δικάστηκε για απάτη και  ψευδή υπεύθυνη δήλωση.

Ο επιχειρηματίας 15 ημέρες μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη, μεταβίβασε 3 ακίνητα ως δήθεν πληρεξούσιος του με την χρήση άκυρων πληρεξουσίων, σε ανώνυμη εταιρία οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Θεολόγο και τον ΟΣΜΑΕΣ.

Στο δικαστήριο αρχικά ο επιχειρηματίας υπέβαλε αίτημα αναβολής το οποίο η σύνθεση του δικαστηρίου μετά απο την πρόταση της κ. Εισαγγελέως ομόφωνα απέρριψε.

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και την απολογία του κατηγορουμένου Α.Π ο οποίος υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, τον λόγο έλαβε η κ.  Εισαγγελέας η οποία πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου για τα αδικήματα της απάτης και της ψευδούς βεβαίωσης.    

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα τον κατηγορούμενο Α.Π του Δ, ένοχο για την πράξη της απάτης με ποινή φυλάκισης 2 ετών και του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης με ποινή φυλάκισης 6 μηνών. Ο κατηγορούμενος Α.Π του Δ άσκησε έφεση και αφέθηκε προσωρινά  ελεύθερος μέχρι να δικαστεί η έφεση του.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛ 1

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛ 2

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s